GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Dofus!
WOWSlider generated by WOWSlider.com
Welkom!

Welkom! Ik ben Mighty-Power (Simeon1234). Om te beginnen, sinds dat ik een aantal pogingen heb gedaan om een gilde op te richten en deel uitmaakte van een aantal belangrijke en succesvolle gildes, besloot ik maar om het is een keer goed aan te pakken met alle ervaring die ik heb opgedaan in de 4 jaar tijd dat ik dofus gespeeld heb (met tussenpauzen natuurlijk). Oorspronkelijk kom ik van de server Rosal vandaan, maar sinds kort speel ik nu op Dark Vlad met alle plezier. Op deze server kwam ik dan ook Exxon tegen en samen besloten wij deze gilde tot een succesvolle, actieve en vriendelijke gilde te maken Op een gegeven moment moesten wij dus een naam verzinnen en zo kwamen wij op ’’Untamed Vengeance’’ oftwel ’’ongetemde wraak’’.

Als een gilde, werken we als een geheel. Wij werven alleen trouwe, vriendelijke en sociale leden. Verder besloten wij om met een Gilde ranken systeem te werken. Dit houd in dat er verschillende paden zijn die je kan volgen. Een reeks van rangen kan je verdienen op basis van je xp bijdrage. Zelf mag je kiezen welk pad je wilt volgen met de bijbehorende verantwoordelijkheden die je denkt te kunnen halen. Als je wat meer informatie over deze paden, moet je naar de ’’paden’’ sectie bovenin gaan.

Groeten,

Mighty-Power
Exxon

Als je suggesties hebt dat iets te maken heeft met de gilde of iets anders, twijfel dan vooral niet en plaats het in de suggestie topic bij het forum.

Regels

Er zijn een paar basisregels die iedereen zal moet respecteren om de efficiëntie van de gilde te handhaven.

1. Er is een verplichte bijdrage van 3% aan de gilde (behalve als je lvl 199 bent)

2. Racistisch, beledigend of ander respectloos gedrag word hier niet getolereerd!

Untamed Vengeance


ShoutBox
No shouts have been added yet.

Professions
Heb jij een lvl 50+ beroep en zit je in onze gilde? stuur dan een bericht naar Exxon of Simeon1234 en kom op de lijst met beroepen! (Je kan op dofus ook pm'en naar Exxon, Mighty-Shield, Mighty-Blood, Mighty-Arrow, Mighty-Grandpa of Mighty-Power
Dofus Funny Video
Ook in onze gilde?
 
Poll
Close: 4 weeks, 1157 days ago
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%